Najave natječaja i konzultanti za europske projekte na jednom mjestu!

Dan otvorenih vrata u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Zajednice poslovnih savjetnika, održan je u Green Gold centru u Zagrebu.
Koncept događanja zamišljen je na način da su predstavnici tvrtki mogli razgovarati s više o 50 konzultantskih tvrtki, uključujući i nas,  o svojim idejama o korištenju fondova. Savjetnici su im dali i prve besplatne savjete o njihovim projektnim idejama.

S obzirom da se pokreće novi ciklus raznih natječaja iz EU fondova, ovo je bila prilika da se s najavama natječaja upoznaju poduzetnici i jedinice lokalne samouprave!

Na samo ideju, imamo samo riječi hvale i nadamo se da će se slična događanja realizirati i u budućnosti.

Za one koji nisu bili, atmosferu je teško prenijeti. Možemo to nazvati sinergijom poduzetnika, ideja i pozitivnog duha i drago nam je da smo bili dio nje!

Za sve vas koji ste propustili Dan otvorenih vrata, popis konzultanata koji se nalaze u zajednici Poslovnih savjetnika pri HGK možete preuzeti ovdje.

Također, kako biste na vrijeme bili informirani o otvaranju natječajima koji su već neko vrijeme najavljivani, donosimo vam svježe podatke s Dana otvorenih vrata.

Iz Operativnog programa za konkurentnost i koheziju, najavljeni su sljedeći natječaji koji bi trebali biti otvoreni u siječnju.

Kliknite na sliku za povećanje.

najava natječaja

Iz programa ruralnog razvoja, očekujte raspisivanje navedenih Mjera i to prema sljedećem rasporedu (kliknite na sliku za povećanje):

najava natječaja ruralni