Objavljen javni poziv SMEPASSII

SMEPASS II projekt je Europske unije čija će provedba trajati 2 godine, a cilj je jačanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva (MSP) u Republici Hrvatskoj. SMEPASS II pružat će savjetodavne usluge 150 tvrtki malog i srednjeg poduzetništva kako bi očuvali domaća tržišta i potražili nova. Sva mala i srednja poduzeća imat će priliku prijaviti se za besplatne savjetodavne usluge u:

  • Upravljanju kvalitetom
  • Razvoju marketinga i novih proizvoda

Mali i srednji poduzetnici mogu se prijaviti za savjetodavne usluge koje će pružati Projekt SMEPASS II i koje su potpuno besplatne. U okviru Projekta bit će odabrano 150 MSP-a kojima će se moći pružiti te usluge. Odabir će se temeljiti na objektivnim i transparentnim kriterijima. Pozivi će biti objavljeni u studenome i prosincu 2013., svibnju/lipnju 2014. te studenome/prosincu 2014. godine.

Osim tvrtki koje potražuju ovakve savjetodavne usluge SMEPASS II projekt poziva iskusne stručnjake da se prijave za pružanje konzultantskih usluga malim i srednjim poduzetnicima u Republici Hrvatskoj kao kratkoročni eksperti u upravljanju kvalitetom, međunarodnom marketingu te razvoju proizvoda.

Potrebno je imati minimalno 5 godina iskustva u tim područjima kao i vrlo dobro poznavati engleski jezik u govoru i pismu. Poznavanje još jednog jezika EU bit će dodatna prednost. Osim dokaza o iskustvu u upravljanju kvalitetom, marketingu i razvoju proizvoda potrebna je stručna specijalizacija za pojedini sektor. Stručnjaci moraju vrlo dobro poznavati proizvodni sektor ili turizam. Potrebna je također diploma iz sektora za koji su se specijalizirali. Pozivamo stručnjake specijalizirane u određenom sektoru.

O svemu više saznajte ovdje!