Održane radionice za Mjeru 4 u suradnji s LAG-ovima!

S obzirom na najavljene natječaje iz Programa ruralnog razvoja, točnije Mjere 4, prosinac smo proveli u društvu LAG-ova, poljoprivrednika, maslinara i vinara.

U suradnji s LAG-om Sjeverna Istra i  LAG-om Srijem organizirali smo prezentacije na kojima smo upoznali posjetitelje s posebnostima Programa ruralnog razvoja (nacrta) te pružili informacije na koji pripremati projekte.

Odaziv je do sada bio jako velik, što nam samo potvrđuje činjenicu da će interes za natječaje biti jako velik u financijskom razdoblju-2014-2020.

Natječaji za Mjeru 4 još uvijek nisu raspisani, službena najava je da će se otvoriti u prvom kvartalu 2015. godine, točnije od siječnja.

Ukoliko niste imali priliku biti na našim radionicama, a imate projekte za koje biste htjeli saznati mogu li se uopće financirati, kontaktirajte nas na [email protected]!


Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja i dati vam savjet kako napisati projekt s velikim mogućnostima prolaska na natječaju!

LAG-ove koji bi htjeli organizirati besplatne radionice o Mjeri 4 i Mjeri 6, također pozivamo da nam se jave kako bismo podijelili što više informacija o natječajima koji nam slijede!

Galeriju slika pogledajte na našem facebook profilu !