Pripremite svoje projekte – Strukturni fondovi EU!

Voditelji projekata EU fondova naše tvrtke prisustvovali su edukaciji o Strukturnim fondovima EU. Što su to Strukturni i Kohezijski fond, koje su namjene i koji su potencijlani korisnici samo su neke od informacija koje smo doznali od stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom iz tvrte EU Projekti.

“Cilj edukacije je predstaviti mogućnosti korištenja fondova EU u periodu nakon pristupanja Hrvatske EU te pomoći polaznicima da pripreme projektne ideje kako bi ih prijavili na postojeće programe ili osigurali njihov ulazak na indikativnu listu projekata koji će se financirati.

Strukturni fondovi traže postupno i strateško promišljanje projekata koji moraju biti utemeljeni na stvarnim potrebama zajednice, dokumentirani strategijama razvoja i sufinancirani od strane onoga tko ih provodi.

Zato ne morate čekati da vas nadležno ministarstvo pozove da sastavite svoju listu želja, nego već sutra možete početi s ozbiljnim i postepenim planiranjem koje će vam osigurati dugoročnu financijsku stabilnost iz reda europskog novca.”

Izvor: eu-projekti.info

Oduševljeni smo prezentiranim korisnim informacijama te zajedno s Vama krećemo prema novoj perspektivi u kojoj ćemo ostvariti mnogo kvalitetnih rezlutata, kompletiranih projekata i povučenih sredstava.

Pratite nas!